Studio och mikrofon-Songwriting

Studio- och mikrofonteknik & Songwriting


Här lär du dig sjunga i en sångstudio samt hantera en studiomikrofon och utnyttja dess egenskaper när du sjunger och spelar in. 


Denna typ av mikrofon är mycket känslig och detta ger dig möjlighet att lära känna din röst och dess nyanser i minsta detalj. Du får möjlighet att spela in dina egna låtar eller covers där vi spelar in huvudstämma och andra stämmor. Som sångare kommer du säkert någon gång att arbeta i en studio och då är det viktigt att ha både erfarenhet och grundläggande kunskaper inom det. Målet är att utveckla lyssningsförmågan som gör att du får bättre gehör och blir en självständig studiosångare. Tillsammans väljer vi en repertoar som passar och utmärker det bästa i din röst. Material du spelar in kan du sedan använda när du ansöker på olika musikskolor,provsjungningar/auditions och marknadsföra dig själv som sångare och artist via sociala medier. Det kan vara covers eller dina egenskrivna låtar som du slipar och utvecklar på dina lektioner.


Tillsammans arbetar vi noga med låtarnas uppbyggnad, struktur, texter, melodier och ackord som har bejakat kreativitets- och samarbetsförmåga där en massa idéer har flödat fram. Detta är sångens och musikens kärna. Att vara fri att uttrycka sig, låta sig inspireras och inspirera andra.


Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna kurs.Priser

5x30 min 3500 kr

10x30 min 4600 kr

7x45 min 4600 kr

5x60 min 4000 kr

10x60 min 6500 kr

7x60 min 5500 kr


Provlektioner

1x30 min 700 kr

1x45 min 950 kr


Moms ingår i samtliga priser.


Skicka intresseanmälan eller ställ en fråga om kursen!